Informacija parasparnio keleiviams ir jų atsakomybė.

Sveiki mielieji skrydžio mėgėjai!
Žemiau išdėstyta informacija yra skirta visiems    būsimiems keleiviams kurie megsta kruopščiai pasiruošti savo pirmam skrydžiui. 
Jeigu nemėgstate daug skaityti tiesiog atvažiuokite, pasiimkite su savimi gerą nuotaiką, šypsenas, vaikus, draugus, uošves ir atvažiuokite, mes viskuo pasirūpinsime. Jeigu turėsite klausimų, nesivaržydami klauskite dar prieš atvažiuojant arba prieš skrydį.          Svarbi informacija.                   Skrydis parasparniu reikalauja iš keleivių tam tikro fizinio pasiruošimo. Jeigu turite širdies, kraujotakos problemų ar jums neseniai buvo atlikta operacija, prieš skrydį rekomenduojame pasitarti su  pilotu. Skrydis parasparniu gali kelti pavojų asmenų, turinčių sveikatos sutrikimų, fizinei būklei,  gyvybei ir sveikatai. Skrendantysis patvirtina, kad neturi sveikatos sutrikimų, galinčių kelti grėsme jo gyvybei ir sveikatai. Paslaugos teikėjas turi teisę atsisakyt teikti paslaugas apsvaigusiems nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų asmenims ir tokiu atveju neprisiima atsakomybės už neįvykusias pramogas.

Paslaugos teikėjas įsipareigoja teikdamas paslaugas laikytis visų tokio pobūdžio pramogoms privalomų saugumo reikalavimų. Parasparniu skrendantis asmuo išreiškia supratimą, kad pasirinkta pramoga gali turėti pasekmių ir savanoriškai prisiima galima riziką.

Paslaugos teikėjas neatsako už skrendančiojo sveikatos sužalojimus, turto sugadinimą ar sunaikinimą skrydžio metu, jeigu tai įvyko  ne dėl paslaugos teikėjo kaltės arba dėl saugos taisyklių, su kuriomis keleivis yra supažindinamas prieš skrydį instruktažo metu, nesilaikymo. Primename, kad dažniausiai parasparnis nesukelia nemalonių, paprastai lėktuve patiriamų pojūčių, o ja naudotis gali tiek vaikai, tiek vyresnio amžiaus žmonės

Bendroji dalis

Draudžiama rūkyti 10 metrų spinduliu aplink parasparnį.

Draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus prieš skrydį.

Draudžiama skrydžio metu naudotis aštriais ir stikliniais daiktais.

Apranga turi apsaugoti visą kūną: Pageidautina su savimi turėti kepurę nuo saulės

Avalynė turi būti tinkama skrydžiui, pageidautina su aulinukais.

Foto ir vaizdo bei kitos asmeninės technikos saugumą užtikrina patys keleiviai.

Pilotas neprisiima atsakomybės už jokius keleivių į skrydį pasiimtus daiktus.

Starto metu pilotas ir keleivis  po komandos „Bėgam!“ turi bėgti kol siekia žemė, nesustoti, nekristi, nesėsti anksčiau laiko, kol prasidės pakilimas.

Skrydžio metu galima kalbėti, klausti, aktyviai dalyvauti filmavime.

Nusileidimo metu reikia pasiruošti nusileidimui, atsisėsti vertikaliai, nuleisti kojas žemyn, truputi sulenkti per kelius, pėdos laikomos tiesiai  ir pasiruošti pabėgti keletą žingsniu po nusileidimo.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Contact us

Fill in the form below or give us a call and we'll contact you. We endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.